Българска Джаги Лига II - 29 Ноември 2015

джаги лига 2 - ноември 2015

Българска Джаги Лига II/ Bulgarian Foosball League II

българска джаги лига 2Състезанието ще се проведе за втори път в България и е част от Спортния календар на българските състезатели по футбол на маса в цяла страната.

Участие в него ще вземат отборите на 5-те професионални клуба - СК "Джагоарс", СК "Сторм Райдърс", СК "Блек Найтс", Варненсия тим на СК "Джа-Ра" и новолицензираният "Нинджа Гларусите". Домакин на събитието е СК "Джагоарс"/София/, които проведоха над 25 събития на свой терен за последата една година

Победителят в турнира получава правото да се състезава и да представлява България на Европейската Шампионска Купа  2016.

Дата: 29 Ноември 2015 Начало: 10:00ч. мъже квалификации и 14:00 жени елиминации

адрес на клуб по джаги ДжагоарсАдрес гр. София, бул. "Тодор Александров" 64, в сградата на Кино Арена Запад - вляво от главния вход, на ниво -2 (Спортен бар "Академията)

джаги лига инфорппакет 2015Инфопакет: Тук можете да се запознаете с параметрите и самото събитие в детайли.

Дисциплини:  Състезанието ще се проведе на отборен принцип в категория НОВО: Жени и Мъже по единици и двойки - в схема, подробно описана в Информационният пакет на състезанието.

Facebook: Повече и актуална информация можете да намерите на страницата на събитието.

Правила: Турнирът ще се проведе по правилата на Международната и българската федерации по футбол на маса. Съкратената версия можете да намерите тук: Съкратени правила по футбол на маса

джаги лига 2015Полезни линкове:

програма за джаги лигата 2015 - Програма с мачовете по клубове (предстои да бъде качена тук)

 

регистрирани състезатели за първата джаги лига- Регистрирани състезатели от всеки клуб

листа за отборите - Формат за провеждане на мачовете (предстои да бъдат качени тук)