Jago Christmas & 1Y Birthday Party: 18.12.2015

Jago Christmas & 1Y Birthday Party: 18.12.2015

СК "Джагоарс" стана на една година. За изминалите 12 месеца се клубът проведе над 30 и участва в над 45 джаги събития, като събра над 70 медала, 3 купи и много безценен опит!

Отборът бе не само домакин, но и се класира на финал както при мъжете, така и при жените на Националната джаги лига (BFL I и BFL II).

Екатерина Атанасова спечели Световните Серии на Гарландо в Австрия, Марио Томов стана 3-ти на Балканската купа в Сърбия, Юлиан Пенев се класира пръв на Софийското Оупън първенство в категорията OD.

джаги торта на джагоарс по повод първата годишнинаТези, както и много други сериозни постижения станаха част от историята на клуба, който вече навърши една година! По случай Юбилея и предстоящите Коледни празници, се проведе незабравимо парти: "Jago Christmas & 1Y Birthday Party".

Много и най различни изненади зарадваха всички джагоари и техните гости - от специално подготвеното СВЕТЛИНО ШОУ (Станислав георгиев и Мартин Масърлиев), до БАНИЦА с ДЖАГА късмети (Ния и Катето Атанасови). От купишата лакомства и home-made вкусотии до специалната, традиционна ДЖАГО ТОРТА! От игра на ТОРНАДО и ГАРЛАНДО (Юлиан Пенев) до награждаване с ГРАМОТИ за отличилите се през годината:

Най-голям ентусиаст - Марио Томов

Най-сработена двойка - Мито Митов и Владимир Атанасов

Най-силен удар - Станислав Найденов

Най-усмихнат джагоар - Таня Кренчева

Най-стабилни вратари - Владимир Атанасов и Максимилян Бояджиев

Най-постоянен в самотренировките - Симеон Атанасов

Най-голям престой в клуба - Кирил Костов

Треньорски принос - Николай Атанасов и Александър Тодоров

Най-напредваща джагоарка - Станислава Стайкова

Най-голям колекционер на джага топчета - Михаил Атанасов

Талисман на клуба - Владимир Атанасов Джуниър
Много емоции, игра, забавления и празнично настроение завладя клуб "Джагоарс" през празничната вечер. Едно незабравимо изживяване, с което отбелязахме края на сезона и началото на новия!

 

тхе цласх оф тхе фоосерс жарна 2015 - фоосбалл тоурнаментс СНИМКИ

Успех и Весели Празници!