JAGO & TECHNOMARKET Foos Tounrament - 25-26 June

dvagi turnir 2016

В един от най-футболните летни месеци на 2016-та година, магазин Техномаркет организира Турнир по джаги за всички своите клиенти. Събитието се проведе на 25-26 юни на паркинга на магазина на бул. Цариградско шосе.

Съорганизатор на турнира бе СК "Джагоарс", който предостави футболните маси и ръководи състезанието. 12 отбора от по двама играчи се бореха през двата дена за страхотните награди, предоставени от партньорите на Техномаркет. През съботния ден всички участници играха квалификационни мачове, разпределени в шест квалификационни групи.

турнир по джагиПървите отбори от групите + 2 отбора, излъчени от сблъсък между загубилите, се класираха за финалите на следващия ден. Много емоция от джага играта се насъбра в летни следобед под шатрите на паркинга на Техномаркет. Доброто настроение на всички бе подкрепено и от музиката на DJ Мартен, беезплатната бира и хапване за всички. В неделния следобед джага турнира продължи с елиминационна фаза за осемте отбора финалисти. Мачовете се играха по схемата 2 от 3 игри до 5 гола. Отборите, които достигнаха до борбата за първите три места играха по две полувремена от по 10 минути. С финален резултат 21:20 в драматичен мач с обрати, отбор "Нинджаго", сформиран от джагоарите Мито Митов и Владимир Атанасов, спечели първото място.

турнир по джагиВсеки един от състезателите първенци получи фотоапарат Сони за награда. Втори в турнира се класираха Валентин Симеонов, отново от клуб "Джагоарс", заедно с партньора си Станислав Георгиев от созополския джага клуб "Нинджа гларуси". Техният отбор - The PROF's, бе награден с два мобилни телефона HUAWEI. Малкият финал между отборите на The Champs и Бургас, след равностойна игра, беше спечелен от шампионите - Марио Томов и Богомил Ангелов от "Джагоарс", които получиха за награда грил барбекю Tefal и Philips.

В края на събитието за всички гости, беше изтеглена томбола, чрез която магазин Техномаркет подари два телевизора Samsung. Участието на СК "Джагоарс" в турнира на Техномаркет и като състезатели и като организатори, отново показа класата и професионализма на водещия джага клуб в страната.

Надяваме се, че магазин Техномаркет и клуб „Джагоарс” ще работят съвместно и занапред, като се погрижат този турнир да стане традиция и да зарадва отново любителите на тази игра.