The Women Clash of the Foosers I - 10.8.2016

джаги състезание 2016

Завърши първият женски отборен мач по джаги между клубовете на Джагоарс и Сторм Райдърс.Сблъсъкът се проведе в Спортната база на джагоарите - "Спортен Бар Академията" на професионалната маса Топ Спиид, лицензирана в началото на 2016-та година.

Домакините загубиха с резултат 1:4, но играха с желание и равностойно на опитните си съпернички. Първият двубой се проведе между Светлана Жечкова и Екатерина Николова (кап.) с резултат 0:3. Във втората среща Александра Новкова и Деметра Блажева победиха Станислава и Ния Атанасови с 3:0 и нападателна игра от защитната линия. Капитанката на джагоарите Екатерина Атанасова надви Благовеста Герова с 3:0 и така реализира първата спечелена игра в мача.

Следващата среща бе отново по двойки - Румяна Шушулова и Виктория Григорова играха срещу джагоарската двойка - Станислава Стайкова и Таня Кренчева. Двубоят бе изключително оспорван, но въпреки желанието на домакините за победа, срещата завърши с резултат 3:1 в полза на техните опоненти.

Последни играха райдърката Милица Данова срещу Петя Велинова. Динамична игра и отново победа за гостите с 3:1 във финалния резултат.

Беше поставено началото на една хубава отборна джаги традиция и, макар че Джагоарите не спечелиха в първия мач на свой терен, те са в очакване на срещата-реванш в спортния клуб на Райдърите!

Facebook