Джагоарс на ЕДНА ГОДИНА!

1 година джагоарс

СК "Джагоарс" стана на една година. За изминалите 12 месеца се клубът проведе над 30 и участва в над 45 джаги събития, като събра над 70 медала, 3 купи и много безценен опит!

Отборът бе не само домакин, но и се класира на финал както при мъжете, така и при жените на Националната джаги лига (BFL I и BFL II).

Екатерина Атанасова спечели Световните Серии на Гарландо в Австрия, Марио Томов стана 3-ти на Балканската купа в Сърбия, Юлиан Пенев се класира пръв на Софийското Оупън първенство в категорията OD.

Тези, както и много други сериозни постижения станаха част от историята на клуба, който вече навърши една година! По случай Юбилея и предстоящите Коледни празници, се проведе незабравимо парти: "Jago Christmas & 1Y Birthday Party".

Много и най различни изненади зарадваха всички джагоари и техните гости - от специално подготвеното СВЕТЛИНО ШОУ (Станислав георгиев и Мартин Масърлиев), до БАНИЦА с ДЖАГА късмети (Ния и Катето Атанасови). От игра на ТОРНАДО и ГАРЛАНДО (Юлиан Пенев) до награждаване с ГРАМОТИ за отличилите се през годината. От купишата лакомства и home-made вкусотии до специалната, традиционна ДЖАГО ТОРТА!

Едно незабравимо изживяване, с което отбелязахме края на сезона и началото на новия!

Към Галерията

Повече


Успех и Весели Празници!